sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

LISA R. JONES: Sisälläni

Tämän Inside out - sarjan ensimmäinen osa ei todellakaan tehnyt minuun kovin kummoista vaikutusta, mutta koska se loppui niin kiinnostavaan kohtaan, niin lainasin kirjastosta tämän toisenkin osan.

Sara McMillan horjuu kahden maailman välillä: kipeän menneisyytensä ja sähäkän nykyisyytensä. Sara tuntee yhä voimakkaampaa yhteyttä päiväkirjojen Rebeccaan ja on nyt varma, että tälle on tapahtunut jotain pahaa.

Kaksi arvaamatonta miestä haluaisi pitää hänet otteessaan, ja toisen käsivarsilla hän joutuu etsimään ja kohtaamaan totuuksia myös itsestään.

Tämä kirja aiheutti minulle kauheat lukujumit ja lisäksi lukeminen tuntui kestävän ikuisuuden. Pakko suoraan myöntää, etten todellakaan suosittele aloittamaan tätä Inside out - sarjaa, sillä tämä toinen kirja oli vielä ensimmäistäkin huonompi, ihan surkea! Lukeminen tuntui pakkopullalta, sillä en yleensä jätä kirjoja kesken, joten yritin vain saada tämän loppuun.

Lopetus oli toisaalta jälleen ihan mielenkiintoinen, mutta ei se onnistunut enää pelastamaan huonoa tarinaa. Saa nähdä tartunko enää seuraaviin osiin - olisi kiva saada tietää, miten tarina päättyy, mutta ihan varmasti ne olisivat yhtä huonoja kuin nämä aikaisemmatkin osat.

arvosana: 1 / 5
Gummerus 2013
sivut: 419
alkuteos: Being Me, 2013
mistä: kirjastosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti