torstai 30. heinäkuuta 2015

Kolmen kirjan haaste

Kolmen kirjan haaste on varmasti tullut jo tutuksi monille eri kirjablogeista ja nyt haaste saavutti myös minut - kiitos Kirjakaapissa-blogin Wilma Caterinalle!

Haasteen ideahan on listata kolme blogiaikoina luettua kirjaa, jotka haluaisi lukea uudestaan.
Minä luen harvemmin kirjoja uudestaan muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ja silloinkin lukukertojen väli on ollut useampia vuosia. Ainoa kirja, jonka olen blogiaikanani lukenut kahteen kertaan on Beth Reviksen Across the Universe - Matka alkaa, joka oli ensimmäinen bloggaamani kirja. Harmikseni en kirjoittanut siitä kuitenkaan uutta arvostelua, vaikka tarkoitus oli.
Siirryn nyt tätä postausta kirjoittaessani kahlaamaan Mustemaailmaani läpi - eiköhän sieltä ne kolme kirjaa löydy, jotka voisin lukeakin uudestaan.

Koko blogin kahlattuani löysin sieltä ne kolme kirjaa, jotka voisinkin lukea uudestaan:

D.L. King (toim.): Suloisin suudelma

Tämä tulee todennäköisimmin luettua uudestaan, koska a) kirja löytyy omasta hyllystä ja  b) novellit toimivat hyvänä välipalana. En erityisemmin ihastunut tähän antologiaan sen luettuani ja vampyyrit alkoivat siinä vaiheessa olla muutenkin jo aika kuluneita. Nyt voisi tällekin antaa uuden mahdollisuuden.

"Muutaman novellin ajan kirjasta oli vielä sellainen ok-fiilis, -''- Mikään novelleista ei jäänyt erityisemmin mieleen, loppupäästä ehkä Kristina Wrightin 'Viiltäjä', mutta syynä saattoi toki olla sekin, että kyseinen novelli oli kokoelman toiseksi viimeinen." 31.10.2012
Abigail Gibbs: Illallinen vampyyrin kanssa

Pakko jatkaa vampyyriteemalla. Tällaista kevyttä hömppää luen mieluusti uudestaan. Ehkä minulle on taas pieni vampyyrikuumekin nousemassa.
Tästäkään kirjasta ei ekalla kerralla jäänyt minulle niin hyviä fiiliksiä juuri sen takia, että olin niin umpikyllästynyt vampyyreihin.

"Alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että olen saanut jo yliannostuksen vampyyreista. Silti tämä kirja jaksoi temmata mukaansa ja kiinnostaa. Nuori kirjailija oli mahduttanut teokseen vaikka kuinka paljon erityyppisiä ja mielenkiintoisia hahmoja ja kirja eteni mukavan joutuisasti." 31.7.2013
David Safier: Huono karma

Viimeiseksi oli pakko valita Huono karma, koska hauskempaa kirjaa saa hakea! Safieria olen muutenkin halunnut lukea lisää, niin voisihan sitä aloittaa vaikka tästä ja virkistää muistia, sillä tämä on kuitenkin tullut luettua jo useampi vuosi sitten.

"Tämä kirja oli oikeasti todella viihdyttävä ja hyvää vaihtelua normaaliin lukemiseeni. Tarina tempaisi mukaansa heti ensimmäisiltä sivuilta, eikä vauhti hyytynyt loppua kohti. - - Jos et ole vielä lukenut Huonoa karmaa, niin suosittelen ehdottomasti." 1.6.2012

Ja haasteen heitän vielä lopuksi seuraaville:
Katinka / Katinkan kirjasto
sinidean / Kirjaretket
Kirsi / Cats, books & me

8 kommenttia:

 1. Hyviä kirjoja joista olen itse lukenuy kaksi ensimmäistä, mutta täytyypi lukea tuo viimeinenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pistää lukulistalle! Huono karma on kyllä yksi parhaista lukemistani kirjoista. :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta :)

  Hyviä kirjoja uudelleen lukuun kahdesta ekasta olen itsekkin pitänyt mutta tuo Huono karma jäi aikoinaan kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, fantasiannälkäisille Huono karma voi toki olla vähän vaikeaa pureskeltavaa riippuen tietysti millaisesta huumorista tykkää. :D

   Poista
  2. Siitä pitäisi löytyä arvostelu jostain blogin syövereistä :D

   Poista
  3. No pitääpä ihan mielenkiinnosta käydä vilkaisemassa :D

   Poista
 3. Kiitos haasteesta :) Huono karma oli kyllä hauska kirja, mutta minäkään en ole vielä muihin Safierin kirjoihin tutustunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä noita taida ainakaan suomeksi olla muita Huonon karman lisäksi kuin Happy Family, jonka kyllä olen halunnut lukea jo pidemmän aikaa. :)

   Poista