lauantai 28. huhtikuuta 2012

EILEEN FAVORITE: Sankarittaret

Kävin noutamassa postista paketin, josta paljastui Jossun lukupäiväkirja-blogin arvonnasta voittamani kirjat. En millään voinut pitää näppejäni erossa tästä kyseisestä teoksesta, vaan aloitin sen ahmimisen heti kotiin päästyäni.

Penny on 13-vuotias tyttö, joka elää mitä ihmeellisintä elämää äitinsä täysihoitolassa, sillä hoitola on täynnä mitä kiinnostavimpia naisia. Naiset ovat karanneet romaaneista. He ovat sankarittaria, jotka pakenevat ilkeitä miehiään ja haluavat hetken tauon tarinastaan.

Eräänä iltana Penny kohtaa metsässä, johon häntä on kielletty menemästä, hurjan ratsastajan - kelttikuninkaan Conorin. Penny sekaantuu tarinaan ja pian hänet leimataan hulluksi.

Kirja oli hauska ja sellainen leppoisa ja mukava. Se antoi kuitenkin koko ajan odottaa vähän enemmän kuin mitä antoi, sillä ainakin takakannen teksti oli nostanut odotukseni hyvinkin korkealle.

Kirja olisi voinut antaa vielä paljon enemmän, jos olisin tuntenut kirjan sankarittaria Anna Kareninaa, Scarlett O'Haraa ja muita paremmin, mutta pakko myöntää, että en ole kovin suuri klassikkojen ystävä.

Sankarittaret oli kuitenkin viihdyttävä opus, joka vangitsi huomioni koko illaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti