lauantai 19. toukokuuta 2012

NORA ROBERTS: Unelmien aika

Bongasin jokin aika sitten kirjastosta tämän unelmatrilogian kolmannen osan, jonka kaksi osaa olenkin aikaisemmin lukenut.
Robertsin trilogioissa on se hyvä puoli, että niitä lukiessa ei tule sitä fiilistä, että seuraava osa olisi pakko ahmia heti edellisen perään.

Laura Templeton - nuori ja kaunis yksinhuoltajaksi jäänyt nainen, joka asuu yhdessä kahden ihastuttavan tyttärensä kanssa ja pyörittää liikettä sielunsisarustensa Margon ja Katen kanssa.

Hänen unelma täydellisestä avioliitosta särkyi, kun hänen ensimmäinen miehensä paljastui petturiksi. Nyt Margon ja Katen jälkeen on Lauran vuoro löytää oma onnensa, sillä hän tapaa vaarallisen ja komean Michael Furyn, joka ei vastaa hänen käsitystään unelmien miehestä. Fury ei myöskääm ole niin sanotusti aviomiesmateriaalia ja ensimmäistä kertaa elämässään Laura aloittaa seksisuhteen.

Tämä kirja poikkesi ihan mukavasti kahdesta edellisestä osasta, sillä myös Robertsille tyypillinen ns. kirjan takana kulkeva juoni saatiin päätökseensä. Mielestäni hyvää näissä kirjoissa on erityisesti se, kuinka monesti täysin erilaiset ihmiset saavat toisensa. Pidin myös Lauran roolista yksinhuoltajaäitinä, sillä se toi tällaiseen kirjaan uuden näkökulman. Sitä ei voi kuitenkaan kieltää, etteikö tämä kirja olisi ollut vain viihdyttävää hömppää ja hyvää ajanvietettä, sillä juuri sitä tämä oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti