tiistai 8. toukokuuta 2012

L.J. SMITH: Vampyyripäiväkirjat 6 - Uusi aika 2: Varjosielut

Demonihenget ovat vanginneet Stefanin Pimeään ulottuvuuteen, jossa kaikki on erilaista kuin Elenan ja muiden tuntemassa ihmisille kuuluvassa maailmassa.

Bonnie ja Meredith seuraavat Elenaa ja Damonia Pimeään ulottuvuuteen, jossa kaikkien aikomuksena on pelastaa Stefan. Vaikka Damon haluaa Elenasta kaiken itselleen, luottaa Elena silti Damoniin.

Elena on sitä mieltä, että mikään ei estä häntä vapauttamasta Stefania, vaikka matkan varrella monet sitä yrittävätkin. Silti päivä päivältä Elena tuntee enemmän vetoa Damoniin.

Tulipahan nyt luettua tämäkin kirja. En erityisemmin pidä Vampyypäiväkirjoista kirjoina, mutta silti olen lukenut tähän mennessä kaikki.

Tämän viimeisimmän lukeminen kyllä tökki, sillä ensimmäisiin kirjoihin verrattuna tämä oli tiiliskivi. Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että kirjojen tarina on varsin sekava ja aika omituinen, mutta silti aina silloin tällöin tapahtuu jotain, joka herättää mielenkiinnon ja saa lukemaan lisää. Esimerkkinä tämän kirjan loppu, joten uskoakseni tartun varmaan seuraavaankin osaan, kun siihen törmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti