keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

MARGARET McDONAGH: Kyllä elämälle, EMILY FORBES: Plastiikkakirurgi täydellinen

Töistä löytyy sellainen "saa ottaa"-hylly, jossa useimmiten on vain erilaisia aikakauslehtiä, mutta bongasinpas sieltä jokin aika sitten tämän kyseisen Harlequinin.
Aikaisemmin olen tutustunut vain Harlequinin paranormaaliin romantiikkaan, mutta ajattelin että voisihan sitä tämänkin pokkarin lukea.

Kyllä elämälle: St. Piranin sairaalassa aloittaa uusi neurokirurgi, italialaishurmuri Gio Corezzi, joka kääntää naisten päät sairaalan joka osastolla - paitsi hiljaisen Jessican, joka ei tunnu päästävän ketään lähelleen.
Myrskyn jälkeen Jess ja hänen kissanpentunsa jäävät kuitenkin kodittomiksi, joten Gio tarjoaa heille katon pään päälle - miehellä on viikko aikaa valloittaa aran Jessican sydän.

Plastiikkakirurgi täydellinen: Plastiikkakirurgi Ben McMahon, kaupungin tavoitelluin poikamies suoraan Melbournen juorusivuilta, onnistuu hurmaamaan sairaanhoitaja Maggie Petersenin täysin. Pian Maggie saa kertoa hieman sitoutumiskammoiselle Benille, että tästä on tulossa Melbournen tuorein isä.

Uskoakseni nämä kirjat taisivat olla Harlequinia tavallisimmillaan - romanttista hömpötystä ja ihmissuhdekiemuroita. Juonihan nyt on tällaisissa kirjoissa todella ennalta arvattava, mutta kirjojen tarkoitushan on vain viihdyttää.
Enemmän pidin Emily Forbesin tarinasta, sillä McDonagh oli tunkenut tarinaansa vähän liikaa draamaa. Muutenkin olisin odottanut näiltä tarinoilta enemmän komediaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti