maanantai 23. heinäkuuta 2012

SANDRA BROWN: Kova luu

Kirjaston hyllyyn oli yhtäkkiä ilmestynyt tämä Brownin uusin suomennettu teos ja pakkohan minun oli ottaa se mukaani. Olen tainnut jo lukea kaikki lähikirjastostani löytyvät Sandra Brownin kirjat (joita ei kyllä kovin montaa kys. kirjastosta löydy), joten tulevaisuudessa pitääkin varmaan kirjailijan teoksia mennä etsimään toisesta kirjastosta.

Kovaotteinen yksityisetsivä Dodge Hanley kiertää lakia tai särkee sydämiä saadakseen rikollisen kiinni, eikä hän pyytele keneltäkään anteeksi.

Hänen entinen rakastettunsa Caroline King ottaa häneen kuitenkin yhteyttä 30 vuoden jälkeen ja saa Dodgen mielenrauhan järkkymään. Heidän tyttärensä Berry, jota Dodge ei ole nähnyt lapsen syntymän jälkeen, on vaarassa. Dodgen pitää pysäyttää pakkomielteinen psykopaatti, joka on ottanut tehtäväkseen Berryn tappamisen.

Olen Sandra Brownista aika samaa mieltä kuin Nora Robertsistakin: jos kirjailijan kirjoista tykkää, niin uuteenkaan teokseen ei tule pettymään - kirjat ovat hyvin toistensa kaltaisia.
Itse ainakin pidän Brownin kirjoja viihdyttävinä ja mukavina luettavina, sellainen oli myös tämä kyseinen kirja.
Kirja jakautui kahteen aikajaksoon, jotka molemmat olivat mielenkiintoisia ja jännitys pysyi yllä loppuun asti. Oli kuitenkin vähän outoa lukea melkein eläkeikään ehtineiden ihmisten uudestaan syttyvästä romanssista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti