perjantai 14. elokuuta 2015

Lukumaratonin päivittyvä postaus

Ensimmäinen lukumaratoonini starttaa tänään... jossain vaiheessa illalla (villi veikkaus klo 20:30, katsotaan pitääkö paikkansa), kunhan olen päässyt perille möksälle. Ja luku-urakkahan jatkuu sitten huomiseen iltaan asti.


Lukumaratonille kirjoiksi valikoituivat omasta hyllystäni Sirpa Kähkösen Graniittimies, Mila Teräksen Pimeän taivaan kilta ja Sophie Kinsellan Himoshoppaajan vauva ihan niillä perustein, että kaikki kolme ovat jo jonkun aikaa lojuneet lukemattomina hyllyssäni. Varmuuden vuoksi otan varmaan vielä mukaan keskeneräisenä olevan Kiera Cassin The Selection Stories - The Prince & The Guard kirjan mukaan.

Aion siis tähän samaiseen postaukseen päivitellä fiiliksiä lukumaratonin edetessä, joten niitä pääsee lukemaan tästä alempaa, kunhan niitä mökillä kännykällä tähän lisäilen.

Hauskaa lukumaratonia kaikille!

21:30 // Vihdoin lukumaratonini voi startata! Tunnin lipsuin aikataulusta, mutta nyt Himoshoppaajan vauva odottelee jo sylissä.

00:55 // Muutaman kerran olen jo torkahdellut, mutta edennyt kuitenkin Himoshoppaajan vauvassa edes sivulle 142 asti - hitaasti mutta varmasti. Luen vielä varmaan muutaman sivun ennen kuin on pakko mennä nukkumaan.

09:05 // Tunnin verran olen jo ehtinyt jatkaa Himoshoppaajan parissa. Himoshoppaaja-Becky on jo ehtinyt ostaa vauvan rahastoon merkkivaatteita ja Tiffanyn sormuksia (tulevaisuuden antiikkia) sekä palkata yksityisetsivän varjostamaan miestään - enpä taida vaihtaa kirjaa välissä vaan lukea tämän suoraan loppuun asti (nyt sivulla 230).

11:25 // 379 sivua, eli Himoshoppaajan vauva luettu ja lukufiilis hyvä. Nyt hyppään chick litistä ja shoppailusta keskiaikaan ja aloitan Pimeän taivaan killan lukemisen.

13:16 // Yhteensä 447 sivua luettu, eli olen edennyt Teräksen kirjassa vasta sivulle 68. Vähän on into alkanut hiipumaan, sillä Teräksen tyyli on aika hidasta ja kirja tähän mennessä ollut aika tylsä. No, nyt siirryin ulos aurinkoon lukemaan - eiköhän tämä tästä.

17:10 // Huhhuh, Pimeän taivaan kilta luettu ja maistuipa se aika pakkopullalta. Onneksi väliin mahtui niin grillausta kuin uimistakin. Sivuja luettu nyt siis 644, eli 500 sivun rajakin tuli ylitettyä. Enköhän siirry samantien Graniittimiehen pariin, vielä 4h20min lukumaratonia jäljellä!

20:50 // Lukumaratonini jää nyt hieman vajaaksi, mutta pakko jättää Graniittimies kesken ja lähteä ajelemaan kaupunkiin päin. Ei lukemisesta nyt illalla meinannut oikein muutenkaan tulla mitään, kun oli lettukestiä sun muuta, mutta pääsinpä Graniittimiehessä edes sivulle 108 asti - ei ihan minun tyylistäni luettavaa, mutta tässä maratoonin loppupuolella aloin päästä kyseisessä kirjassa vauhtiin. Pitääpä lukea se loppuun ensi viikolla.

Lukumaratonilla luetut sivut: 752

Aion tässä joku päivä kirjoitella blogiin vielä fiiliksiä lukumaratonista. Tsemppiä kaikille, joilla lukumaratoonaaminen vielä jatkuu!

8 kommenttia:

 1. Minä jätin oman hyllyn kirjat tyystin väliin lukupinostani, mutta mukavaa että täällä luetaan omia. Sinulla onkin mukavan erityylisiä kirjoja valittuna. Graniittimies on alkanut pikku hiljaa kiinnostaa myös minua, joten kiva kuulla mitä pidät siitä. Tsemppiä lukemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjastossa olisi varmasti ollut hauskaa käydä suunnittelemassa maratonin kirjapinoa, mutta tällainen maratoni kyllä kannustaa hyvin lukemaan nuo omat hyllyn perälle jämähtäneet kirjat. :)Mielenkiinnolla odotan Graniittimiestä - ei kuulu tyyliltään oikein normaaliin lukemiseeni. Tsemppiä myös sinne!

   Poista
 2. Kuin myös antoisaa lukumaratonia jahka pääset vauhtiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ja samoin - kävin vilkaisemassa niin sielläpäin oltiinkin jo päästy vauhtiin. :) Enköhän minäkin nyt viimein saa aloiteltua.

   Poista
 3. Sait hienon sivumäärän luettua, vaikka oli kaikenlaista muutakin hauskaa puuhaa ohjelmassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo kaikki ihan mukavaa vastapainoa lukemiselle - ainakin silloin kun alkoi kirja tökkimään. :D

   Poista
 4. Hyvin sait tosiaan luettua, vaikka oli muutakin tekemistä. Mua alkaa maraton aina hirveästi väsyttää, joten pakko vaihtaa välillä ainakin lukupaikkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jos lukee pitkään niin meinaa pakostikin alkaa väsyttää - varsinkin jos lukee sängyssä. :D

   Poista