perjantai 1. kesäkuuta 2012

DAVID SAFIER: Huono karma

Kirjan kansi herätti heti mielenkiintoni, eikä takakannen tekstissäkään mitään valittamista ollut, joten pakkohan tämä oli lainata kirjastosta.

Venäläisestä avaruusasemasta putoaa lavuaari kolmekymppisen tv-juontaja Kim Langen päähän ja hän kuolee - ja syntyy uudestaan muurahaisena.

Kim on kerännyt elämänsä aikana liian paljon huonoa karmaa muun muassa pettämällä aviomiestään ja kiukuttelemalla alaisilleen ja nyt hänen pitää aloittaa hyvän karman kerääminen milloin minkäkin eläimen ruumiissa.

Muurahaisena Kim tapaa kuuluisan Casanovan - kohtalotoverinsa, jonka kanssa hän yhdistää voimansa.

Tämä kirja oli oikeasti todella viihdyttävä ja hyvää vaihtelua normaaliin lukemiseeni. Tarina tempaisi mukaansa heti ensimmäisiltä sivuilta, eikä vauhti hyytynyt loppua kohti. Kirjan hahmot olivat hyviä ja erityisesti pidin Casanovasta ja hänen muistelmistaan, joita sai lukea aina silloin tällöin sivun alalaidasta. Muuten tarina kerrottiin Kimin näkökulmasta. Oli hauskaa seurata, kuinka Kim muuttui vähitellen henkilönä aina sitä mukaa, mihin eläimeen hän siirtyi.

Jos et ole vielä lukenut Huonoa karmaa, niin suosittelen ehdottomasti.

5 kommenttia:

 1. Kiva, että pidit tästä kirjasta. Minulta löytyy tämä omasta hyllystä mutten ole ehtinyt lukea. Odotan tästä hyvää lukukokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä sitä mieltä, että kannattaa ehdottomasti lukea. :) Takakannen teksti nosti odotukseni korkealle, eikä kirja tuottanut pettymystä.

   Poista
 2. Minullakin TBR listalla, paljon on minulle kehuttu tätä kirjaa. Kiva kuulla, että sinullakin ollut tämän kanssa hauskaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kuulosti niin hauskalta ja mielenkiintoiselta, että tämä voisi hyvinkin olla se kirja jonka luen tänä vuonna :D Oikeasti, en lue kirjoja, mutta sait mielenkiinnon heräämään ;)

  http://jivingsoul.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää todellakin oli hauska kirja, eikä muistaakseni edes pitkäkään. :D

   Poista