lauantai 30. kesäkuuta 2012

ELINA ROUHIAINEN: Susiraja 1 - Kesytön

Kun kuulin Kesyttömästä niin tiesin heti, että tämä kirja minun on ehdottomasti luettava, sillä olen tällä hetkellä aivan koukussa paranormaaliin romantiikkaan.
Tämäkin kirja koukutti minut niin pahasti, että vei yöuneni ja melkeinpä myöhästyin jopa töistä, sillä lukemista ei millään olisi halunnut keskeyttää.

Helsingin Kalliossa asuva taiteellinen 17-vuotias Raisa Oja muuttaa keskelle korpea Kainuuseen enonsa luo, kun hänen äitinsä kuolee yllättäen. Hukkavaaran pieni kylä on erikoinen, tiivis yhteisö ja Raisa haluaa selvittää, miksi hänen äitinsä ei kertonut hänelle menneisyydestään Hukkavaarassa.

Hukkavaarassa Raisa huomaa heti muiden nuorten olevan poikkeuksellisia ja muiden ylitse nousee Mikael Sarri - koulun vaikutusvaltaisin poika, jonka tyttöystävä on jäätävän kaunis. Silti Raisa huomaa Mikaelin silmien eksyvän yhä useammin hänen suuntaansa ja Raisa pelkää uskaltaako hän edes unelmoida Mikaelista.

Kesytön oli juuri niin viihdyttävä ja ihana kuin mitä olin odottanutkin. Se sai vatsaan perhosia ja hymyn huulille. Pidin erityisesti siitä, että hahmot olivat suomalaisia ja tarina oli sijoitettu suomalaiseen miljööseen. Ensin vähän ihmetytti se, että miksi ihmeessä mukaan oli otettu muitakin otuksia kuin vain ihmissudet, mutta Konsta oli sellainen hahmo, että hänestä ei voinut olla pitämättä.

Aion ehdottomasti lukea myös Susirajan seuraavan osan heti sen ilmestyttyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti