lauantai 17. tammikuuta 2015

L. MARIE ADELINE: S.E.C.R.E.T. Polttava peli

Tämä oli yksi niistä kirjoista, jotka tuli luettua jo viime vuoden puolella, mutta aikaa blogata niistä löytyi vasta nyt. Yllättäen tykkäsin tämän sarjan ensimmäisestä osasta, joten mieluusti tartuin tähän toiseenkin.

Joukko naisia muodostaa seksuaalisia fantasioita toteuttavan salaseura S.E.C.R.E.T.in, johon myös kolmikymppinen tarjoilija Cassie Robichaud kuuluu.

Nyt täysivaltaisena jäsenenä Cassie saa tehtäväkseen opastaa uutta kokelasta Dauphinea ja etsiä tälle täydellisiä miehiä - ja samalla myös itselleen sitä oikeaa.

Ensimmäisessä osassa tykästyin päähenkilö Cassieen ja harmikseni toisessa osassa valokeilaan pääsi Dauphine Cassien jäädessä aikalailla taka-alalle. Dauphine ei ollut mielestäni ihan niin hyvä hahmo, mutta lopulta aloin pitää hänestäkin ainakin vähän enemmän.

Tämä osa ei mielestäni aivan yltänyt ensimmäisen tasolle, vaikka syventyminen salaseuraan toikin uusia puolia tarinaan. Joka tapauksessa aion lukea vielä jossain vaiheessa myös viimeisen osan, sillä mielestäni tämä sarja on genressään ollut yllättävänkin hyvä.

arvosana: 3 / 5
Otava 2013
sivut: 320
alkuteos: S.E.C.R.E.T. Shared, 2013
mistä: kirjastosta

2 kommenttia:

  1. Sulla on ollut tästäihan eri fiilikset kuin mulla. Omasta mielestäni tämä toinen osa oli paljon parempi kuin eka, koska pääsin jotenki cassien hahmoonkin kiinni paljon enemmän kuin ekassa osassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mielipiteitä on yhtä monia kuin lukijoitakin, onneksi. :D Kaipa minulla vain ekan osan jälkeen oli odotukset hitusen liian korkealla.

      Poista