sunnuntai 18. tammikuuta 2015

KIERA CASS: The Elite

Ensimmäisestä osasta tulikin blogattua jo ennen vuodenvaihdetta. Samoihin aikoihin sain myös tämän luettua, joten lukemisesta onkin jo vähän aikaa.

35:n tytön joukko on vähentynyt pieneen eliittiin ja kamppailu prinssi Maxonin sydämestä käy kiihkeänä. American ja Maxonin välillä on kipinää, mutta America ei silti tiedä onko Maxon hänelle se oikea vai hänen ensirakkautensa Aspen.

America haluaisi lisää aikaa. Toisin kuin hän, muut eliitin tytöt tietävät täsmälleen mitä haluavat - Maxonin ja paikan kuningattarena. American mahdollisuus valita alkaa lipsua hänen käsistään.

Tämä kirja oli aika perinteinen kakkososa, eli sellainen vähän mitäänsanomattomampi väliosa trilogian ensimmäisen ja viimeisen osan välillä.

America muuttui hieman ärsyttävämmäksi hahmoksi heittelehtiessään Maxonin ja Aspenin välillä - koin ettei kolmiodraama tässä sarjassa oikein toimi. Oli kuitenkin kiva, että muihinkin kilpailussa mukana oleviin tyttöihin tutustuttiin nyt lisää, kun porukka väheni. Lisäksi kapinalliset toivat vähän lisää mielenkiintoa tähän osaan. Ilman heidän hyökkäystensä tuomaa lisäjännitystä kirja olisi voinut olla aika yksitoikkoinen.

arvosana: 3 ½ / 5
HarperCollins 2013
sivut: 323
mistä: omasta hyllystä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti