maanantai 11. maaliskuuta 2013

KAMI GARCIA & MARGARET STOHL: Lumoava kirous

Pitkästä aikaa tuli luettua jotain muutakin, kuin koulukirjoja. Tai ei nyt niitäkään, tämä kirja ei vain innostanut lukemaan, joten luku-urakka vain venyi ja venyi.

Ethan Waite asuu uneliaassa Gatlinin pikkukylässä, josta unelmoi pääsevänsä pois. Kaupunkiin saapuu kuitenkin uusi tyttö, Lena Duchannes, joka on Ethanille paljon enemmänkin.

Ethan on nähnyt unia Lenasta, eikä ole voinut estää tämän putoamista. Heillä on heti yhteys, jota kumpikaan ei voi hallita. He taistelevat kyläläisten ennakkoluuloja vastaan, vaikka samalla Lenaa vaivaava kirous on astumassa esiin.

Tämä ei kirja ei missään vaiheessa temmannut mukaansa. Ihmettelin ensin, miksi kirja oli kirjoitettu Ethanin näkökulmasta, mutta myös Lena oli niin mitäänsanomaton hahmo, ettei hänenkään näkökulmastaan olisi saanut juurikaan jutunjuurta.

Kyllä kirjaan muutama hyvä hahmo mahtui, mutta pääasiassa olin niin pettynyt kirjaan, että vähän hankala siitä on keksiä mitään hyvää sanottavaa. Lopussa ehkä oli hieman kiinnostuksen pilkahdusta, mutta voi miksi tämän täytyy jatkua vielä seuraavassakin osassa. Kunnon tiivistys ja kirja olisi ehkä ollut parempaa luettavaa.

2 kommenttia:

 1. Aika samoilla linjoilla sun kanssa :D

  Okei, olen lukenut rutosti huonompiakin teoksia, mutta tästä vaan puuttui se "kipinä", joka olis temmannut minut mukaansa. Kai minä sitten olen lueskellut tämän tyylistä liikaa tai vain kaipaan kirjaan sellasta räiskyvää romantiikkaa jne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ees nyt tule huonompia mieleen. :) Okei, kyllä varmaan joitain samaa luokkaa tän kanssa, mutta jotain mä oisin kaivannu tähän lisää ja paljon. Ehkä sitä räiskyvää romantiikkaa, en tiedä. :D

   Poista