Blogin takana

Olen Viivi Hämäläinen, blogissa tutummin VJ ja Mustemaailmani-blogin 22-vuotias kirjoittaja Lahesta. Olen valmistunut johtamisen ja viestinnän tradenomiksi Lahden ammattikorkeakoulusta.

Kirjaharrastukseni alkoi Pottereiden seurassa opittuani lukemaan ja on jatkunut hyvin vahvasti fantasian parissa. Scifiä luen nykyään myös paljon ja silloin tällöin saatan tarttua esimerkiksi hömppäkirjallisuuteen tai dekkareihin.
Suosikkikirjoihini kuuluvat muutaman mainitakseni yllättäen Harry Potter-sarja, mutta myös Diana Wynne Jonesin Liikkuva Linna ja J.R. Wardin Black Dagger Brotherhood-sarja.

Lukemisen lisäksi vapaa-aikanani muun muassa soitan pianoa ja moottoripyöräilen.

Mustemaailmani perustin maaliskuussa 2012. Nimi tulee Cornelia Funken kirjoittaman fantasiatrilogian viimeisestä osasta.

Ennen tämän kirjablogin perustamista pidin sekä lifestyle-blogia että kirjoittamaani Twilight fanfictioniin liittyvää blogia.

Vasta aloittaessani tämän blogin tutustuin muihin kirjablogeihin - sitä ennen seurasin vain yhtä.
Kirja-arvosteluni eroavat monista muista sillä, että pyrin pitämään ne suhteellisen lyhyinä - juuri sellaisina joista itse tykkään.

Lukemani kirjat haen joko kirjastosta tai saan arvostelukappaleina, joista suuri kiitos kustantajille!
Silloin tällöin ostankin kirjoja, mutta vastavalmistuneen rahatilanne ei siihen aina jousta - ja pitäähän sitä kirjastojakin suosia!

Toivottavasti blogista löytyy hyviä kirjavinkkejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti