lauantai 28. kesäkuuta 2014

LISA R. JONES: Ihosi alla

Fifty Shadesit olenkin lukenut ja myös arvostellut ne täällä blogissani, mutta päätinpä nyt tarttua tähän saman genren toiseen kirjaan. Näitä tämän tyyppisiä kirjojahan alkoi ilmestyä Fifty Shadesien jälkeen vaikka millä mitalla.

Sara saa käsiinsä Rebeccan päiväkirjat, joiden eroottinen ja pahaenteinen sisältö sekä kiehtoo että järkyttää häntä. Rebecca on kadonnut ja Sara saa päähänsä yrittää etsiä tämän.

Selvittäessään Rebeccan kohtaloa Sara päätyy töihin taidegalleriaan Rebeccan tilalle ja huomaa pian alkaneensa elää samanlaista elämää kuin päiväkirjojen Rebecca. Vastassaan hänellä on kaksi vaarallisen puoleensavetävää miestä: gallerian dominoiva johtaja Mark ja salaperäinen taiteilija Chris.

Minun on pakko myöntää, että tämä kirja oli tylsä. Ei edes sen vertaa viihdyttävä kuin Fifty Shadesit alkuunsa - tässä ei ollut mitään uutta. Mielestäni tarina junnasi paikoillaan, eikä Rebeccaan mielestäni keskitytty tarpeeksi. Hänen omituinen katoamisensa toi sentään vähän jännitystä kirjaan.

Pakko kyllä ihmetellä sitä, että miten näin huonossa kirjassa voi olla niin hyvä ja koukuttava loppu, se on ärsyttävää. Saa nähdä luenko jossain vaiheessa seuraavan osan, sillä tämä osa loppui aivan liian jännittävään kohtaan.

arvosana: 2 / 5
Gummerus 2013
sivut : 395
alkuteos: If I Were You, 2012
mistä: kirjastosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti