tiistai 25. marraskuuta 2014

L. MARIE ADELINE: S.E.C.R.E.T. Kuuma leikki

Viimeksi tuli kesällä luettua yksi kappale tämän genren kirjallisuutta ja vaikka se olikin äärimmäisen huono kirja, niin ajattelin vaihteluksi muuhun lukemiseeni tarttua tähän S.E.C.R.E.T.-sarjan ensimmäiseen osaan.

Kahvilassa työskentelevän Cassie Robichaudin elämä tuntuu junnaavan paikoillaan, eikä häntä kotona odota kuin yksinäinen sänky ja kissa. Sitten Cassie löytää muistikirjan, jonka salaperäinen nainen jättää jälkeensä kahvilaan. Kirjassa on hämmentävän intiimejä ja suoria tunnustuksia naisen seksielämästä sekä kymmenen kohdan ohjelma: antautuminen, rohkeus, luottamus...

Kirja johdattaa Cassien S.E.C.R.E.T.-nimiseen salaseuraan, jonka tehtävänä on auttaa naisia toteuttamaan kaikkein salaisimmat eroottiset fantasiansa ja ottamaan elämänsä haltuun. Cassie alkaa seurata kymmenen kohdan polkua kohti uutta ja intohimoisempaa elämää.

Yhdessä vaiheessa tämän genren kirjoilla tahkottiin kunnolla rahaa ja koko ajan samanlaisia kirjasarjoja tuli markkinoille. Tämäkin kirja ilmestyi niihin aikoihin, mutta minun tuli luettua se vasta nyt.

Ja oikeastaan tykkäsinkin kirjasta, vaikken ehkä kuulu siihen odotettuun kohderyhmään, sillä kertoohan kirja about keski-ikäisistä naisista. Joka tapauksessa tämä poikkesi mielestäni hyvin ainakin minun lukemistani samantyyppisistä kirjoista. Tykkäsin myöskin kirjan hahmoista ja aika nopeatempoisesta juonesta. Toinenkin osa on tullut luettua ja kirjoitankin siitä vielä myöhemmin tänne bloginkin puolelle.

arvosana: 4 / 5
Otava 2013
sivut: 315
alkuteos: S.E.C.R.E.T., 2013
mistä: kirjastosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti