torstai 12. toukokuuta 2016

ESTELLE MASKAME: DIMINY - Tarvitsen

Tämän sarjan ensimmäinen osa DIMILY - Rakastan iski sen verran kovaa, että oli pakko saada myös toinen osa hyppysiini (ja kolmaskin kun se ilmestyy).

On kulunut vuosi siitä, kun 18-vuotias Eden Munro näki viimeksi Tyler Brucen: uuden velipuolensa ja kielletyn rakkautensa. Eden ja Tyler päättivät tukahduttaa tunteensa ja lopettaa orastavan suhteensa perheidensä tähden.

Nyt Tyler on kuitenkin kutsunut Edenin kesäksi luokseen New Yorkiin huolimatta siitä, että kummatkin elävät uutta elämää. Kesä kuitenkin osoittaa, etteivät he ole päässeet yli toisistaan. Mitä siitä seuraa, kun he antavat tunteilleen vallan ja uhmaavat kaikkia sääntöjä?

Kirjan lukemiseen meni jonkin verran aikaa, sillä alku lähti niin hitaasti ja kangerrellen liikkeelle, että muut kirjat menivät tämän ohi. Mutta ONNEKSI se oli vain alku - kangertelun jälkeen kirja tempaisi mukaansa ensimmäisen osan tavoin ja sitten se olikin hetkessä luettu.

Kirjan teinimeininki oli samaan aikaan niin ärsyttävää ja niin ihanaa, että loppujen lopuksi en voi kuin tykätä kirjasta ja koko sarjasta - sen verran draamaa on Maskame saanut ahdettua kirjoihinsa, että tässä on kunnon aivot narikkaan lukemista. Eden oli kirjassa paikoitellen turhan ärsyttävä hahmo mustasukkaisuuskohtauksineen, mutta senkin voi kuitata sanalla "teini".

Pidin tapahtumapaikkana New Yorkista todella paljon. Ilmeisesti kirjailija ei ole edes ennen kirjan kirjoittamistaan käynyt siellä, mutta mielestäni hän oli silti saanut luotua hyvää fiilistä paikkaan liittyen. Jos eka osa yhtään nappasi, niin kannattaa lukea tämäkin ja turha murehtia alusta - kyllä se siitä lähtee rullaamaan. Taattua teinihömppää!

arvosana: 3 ½ / 5
Gummerus 2016
sivut: 384
alkuteos: Did I Mention I Need You?, 2015
mistä: arvostelukappale

8 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, että teinimeininki sekä ärsyttää ja ihastuttaa. Edenin mustasukkaisuuskohtaukset oli kyllä melkoisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuli kyllä mietittyä että voisiko joku oikeasti käyttäytyä niin. :D

   Poista
 2. Moikka!

  Teen kohta aiheesta bloggauksen, mutta ajattelin huudahtaa: voitit blogini arvonnassa tuon Viestejä koomasta kirjan! Onnea <3 Laitatko yhteystiedot mulle sähköpostilla, bloggari-krista@suomilukee.fi, niin laitan kirjan postiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, vähänkö kiva uutinen! :) Laittelen sulle sähköpostia samantien.

   Poista
 3. Miun blogissa olis siulle haaste ! :)
  http://stovryer.blogspot.fi/2016/05/unpopular-bookish-opinions.html

  VastaaPoista