maanantai 24. joulukuuta 2012

24.12.


En meinaa millään tajuta, että vuorokausi vaihtui jo ja nyt on jouluaatto! Joulu tuli minulle ihan puskista, eilen ja tänään iskin kauppaan aikomuksenani lahjojen metsästys ja onnistuihan se ihan hyvällä menestyksellä.
Perinteisesti meidän perhe juhlii joulua nyt kolme päivää, eli tästä se alkaa. Eipä siinä mitään: Ihanaa, perheen ja lähimpien sukulaisten kanssa vietettyä hyvää aikaa ja hyvää ruokaa, haha. Minusta tuntuu, että muistutan joulun jälkeen jotain joulupalloa.

Vaikka aloittelin jo joulukuun alussa joululaulujen soittelun, niin silti joulu pääsi yllättämään, mikä varmaankin johtui pitkälti kuvataiteen lukiodiplomista, mutta huhhuijjaa, onneksi sekin on nyt takanapäin ja saa nautiskella lomasta. Diplomin takia kirjojenkin osalta oli aika hiljaista, mutta toivottavasti nyt jäisi aikaa myös lukemiselle - kirjapino on kohta jo vuoren korkuinen.

Pianolla on tullut kuitenkin soiteltua joululauluja (ja vähän muitakin) äitin iloksi sekä ihan omaksikin ja vaikka en joululauluja itse kuuntelekkaan (soittelenpa vain) niin päätin etsiä teille versiot minun ja äitini lempijoululauluista, joita olen nyt soitellut:

* Hyvää joulua Mustemaailmani lukijoille! *

2 kommenttia: