perjantai 28. joulukuuta 2012

KIRA POUTANEN: Rakkautta on the rocks

Pidin Kira Poutasen kahdesta aikaisemmasta Lara Autiosta kertovasta kirjasta, joten päätin sitten tarttua myös tähän kolmanteenkin.

Lara on kohdannut melkeinpä maailmanloppunsa, kun Eric ei ollutkaan aivan samoilla linjoilla Laran kanssa heidän suhteestaan. Lara päättääkin ystävänsä Candancen yllytyksestä pakata laukkunsa ja lähteä New Yorkiin.

New Yorkissa hän saa homoystävän, Jimmy Shoen, ja yhdessä he menevät SATC-kiertoajelun lisäksi opiskelemaan muotisuunnittelua.

Lara ei kuitenkaan millään pysty olemaan ajattelematta Ericiä kymmentä minuuttia kauempaa, mutta onneksi suuren kukkaron omistava ex-poikaystävä astuu mukaan kuvioihin.

Muutama muukin bloggari on ollut sitä mieltä, että tämä on kirjoista se heikoin lenkki ja olen samaa mieltä. En nyt kuitenkaan ihan menisi tätä lyttäämään. Mielestäni tämä oli mukavan lyhyt, kepeä, viihteellinen kirja, jonka lukeminen oli ihan jees - ei kuitenkaan mikään erikoinen lukukokemus.

Mielestäni Lara on kuitenkin henkilönä hauska, tarpeeksi sekaisin ja erikoinen, että minulla on jo seuraava osa Rakkautta borealis odottamassa lukemistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti